May 25, 2013

Burgerlicious at My Burger Lab

Lately ni, bersepah pulak kedai2 burger especially burger bakar, lepas satu-satu kedai baru bukak..tak kuasa nak try sumer.. But this one is an exception..
Hubby la yg nak try sangat tempat ni, banyak review cakap burger diorang marvellous.. So decided to try a few months ago..memang terbaik la kan...

This time around, pegi dgn manjer-manjers pulak..baru fun.. the more the merrier..
Kedai ni kat Sea Park, so tak la jauh sangat dari rumah, lepas keja terus gerak. Sampai dalam 6.30 pm. Just nice..orang tak ramai lagi..pheww..
Ramai tu dalam konteks kedai ni, tak yah beratur lama sangat. Dalam kedai still lah penuh dengan orangnya. Kalau weekend, belum bukak pun orang dah beratur..masyuukkkkk..



Ni lah suasana kedai yang tak berapa ramai..


Queue pun just nice..tak panjang sangat
Siap ada memo board kat sebelah..nak conteng-conteng sambil beratur pun boley..
Here's the menu..kalau nak fries & drinks add RM6 (free flow)
Ordering station
What's your choice???
Kami dah order..
 


Potato chips for munchies sambil menunggu burger siap



Open kitchen concept
Burgers in the making..tu dia patty burger kitorang
 


Nama pun burger lab..ada deco ala-ala periodic table :) Cool


With manjers - Kathy , Yana



Sebelum makan- Instagram la dulu!!!


Say Cheese Burger


Say Cheese2 (double beef patty)

Swisstake Burger

A++ Burger

 

Omm Nommm...

Makin lewat makin ramai orang datang...queue sampai keluar kedai dah
 
Anything for a good tasting burger

AyuDenira's Verdict:
  • Marvellous burger..the queue says it all..
  • Lots of varieties, so kena datang selalu kalau nak try semua.
  • Better come early to beat the crowd, shop opens at 5pm!!
  • Fries dia pun sedap..along with its dipping sauce..a must try
  • Just got to know, even Raja Muda Nazrin of Perak eats here..talk about royal treatment..

Location:
My Burger Lab 
No.14, Jalan 21/22 Seapark 
46300 PJ Selangor 
Business hours: 5pm - 10.30pm (Closed on Monday)
GPS: 3.1109,101.622132

3 comments:

  1. I should've come here! Shoot!
    I pegi Burger Bakar Abang Burn dekat Sunway Giza instead and was like ughh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, u should try out this place..tapi kena sabar skit cause of the long queue..

      Delete
  2. Salam,

    Is this place halal?

    ReplyDelete