May 22, 2013

Humble Beginnings - Mille Crepe

Calling out all dessert lovers....tempat ni wajib masuk dalam senarai kedai yg terbaik..Humble Beginnings.
Their specialty - Mille Crepe..for those yg tak tau apa tu Mille goes (extracted from Wikipedia)
"Mille Crepe is a Frenchcake made of many crepe layers. The word mille means "a thousand", implying the many layers of crepe"
Its a cute and lively restaurant- kedai separuh je..landmark dia sebelah Subway in Bangsar.
Kedai kecik, so meja pun tak banyak la, lucky we came tak ramai orang masa tu, ye la mkn dessert je pun, people come & go..bukannya tmpt nak hangout lama-lama..
Actually we came here in the evening, after our Mother's Day lunch. So enjoyss the pics kay.

Rania being her cheeky self

Nice little counter..comel jer..

Peach Mille Crepe - superb..

Vanilla Mille Crepe - their best seller

One slice is just not enough...

Cute je kedai dia..kecik je..but big on flavours

AyuDenira's Verdict:

  • A must place to try out Mille Crepe
  • Rasa dia just nice - not too sweet & makan byk pun tak muak
  • Each slice is RM9.90 so agak average price la for a piece of cake kat KL ni.
  • Will definitely come back for another round of Mille Crepe...yummaayyy
30 Jalan Telawi, Bangsar Baru, 
Kuala Lumpur
GPS: 3.131785,101.670466

No comments:

Post a Comment