March 07, 2016

Red Lobster

Totally forgot about this one..dah memerap lama giler..hehehe

Weekdays lunch session with Sis and sorang kawan/officemate dia Izira.. :)
Red Lobster ada few branches dah , so this one we went yang kat Quill City Mall.
Judging from friends and online reviews, my expectation dah tak berapa tinggi dah..hehhe.. tapi nak try jugak..seeing is believing or eating is believing in this case.. :)











Order punya la belambak, masing2 kelaparan...nampak je banyak tapi habis jugak..hehehe ialah its only seafood, takda main/heavy dish pun..kira mcm makan lauk jela..




Complimentary cheddar bay biscuits


New England Clam Chowder



Mussels Marinara



Island Seafood Feast - Maine lobster tail, snow crab legs, jumbo coconut shrimp, shrimp grilled with pineapple salsa


Colourful & cheerful drinks..
My verdict: Overall biasa-biasa je..and disappointingly lobster agak masin and lembik (macam x fresh)
others is so-so only.. Hmm being a big chain dari America memang x surprise langsung la..biasanya big chains ni food dia biasa-biasa je.. :)

My advice, kalau nak makan lobster yang betul2 sedap kena pergi right thru the source..eg kat Sabah ke or the Lobsterman. Pasal kat sini lobster dia fresh dan masak simple je..baked or grill...Seafood kalau fresh, grill kosong camtu je pun dah sodap.. :)


Location:
Red Lobster Seafood
Various Location in Klang Valley

3 comments:

  1. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete