March 14, 2016

Magnum Cafe

Craze Magnum Cafe ni dah x segila masa baru2 bukak dulu..masa tu, queue memanjang..hari2 orang ramai..skang ni agaknya most people dah try kot..

I ni je yang first time..:)

Datang sini sebab nak jumpa my sedara, Shiela ni...sekampung, kalau ikut pangkat dia mak sedara, tapi umur dia muda i setahun ja..
Dia ada meeting kat Mid Valley ni..so ambil kesempatan la jumpa and catch up..kalau tak jumpa time raya ja..:(










My order, Magnum Tiramisu





Yang ni, Magnum Soup...




Surprisingly, ice cream magnum ni tak la rasa manis sangat...mungkin sebab makan campur dengan benda2 lain skali kot.. tapi rasa rich and creamy ice cream tu still ada..so yummy...





Location:
Magnum Cafe
Mid Valley Megamall

3 comments:

  1. Bole tak nak tau berapa harga sepinggan tu? Hehe.. Thanks ayu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. magnum soup tu i dah try.. layan..

    ReplyDelete