October 23, 2015

Cendol Durian Borhan - Jalan Kuala Selangor

Biasanya kalau dengar nak pi Kuala Selangor mesti orang teringat Cendol Bakar kan..
Sapa-sapa yag pernah try makan kat situ, my advice..go and checkout Cendol Durian Borhan pulak.
Location dia further up skit dari Cendol Bakar..dah nak sampai Tanjung Karang baru jumpa kedai ni.

Kalau dari KL, it will be on your right, memang betul-betul tepi jalan Kuala Selangor ni.

Tempat pun selesa, tak crowded sangat. Banyak jugak food lain, nampak laksa macam menarik je...tapi so far tak berpeluang nak try, simpan perut pasal nak makan kat tempat lain..huhuh..



Big and clear signboard..can't miss it








Ada gerai-gerai makanan lain..Time jerebu, gambar pun kelabu asap..hew hew.


On our way to Linda's wedding
Nama kedai pun Cendol Durian..harusla order Cendol Durian kan..plus tambah lagi jagung.. :)
Fuhhhh memang mengancam.. terbaik rasa durian dia..jagung pun banyak, lemak santan pun just right...and best of all..tak terlalu manis..


Yummyyy Cendol Durian + Jagung...




Habis Licin...:)




Location:

Cendol Durian Borhan
Jalan Kuala Selangor,
Kuala Selangor
GPS:  3.372476, 101.240200

No comments:

Post a Comment