September 21, 2016

Skohns Canteen

Affordable Halal Western Food.. Kalau tengah mencari2 western food, this is the place to be. Location kat The Place Damansara Perdana, kalau datang for dinner parking senang, kalau lunch agak susah skit..And to be honest, building The Place ni agak scary sikit..banyak kedai by Africans..
Tapi bila tanya owner Skohns ni, so far tak dak la kejadian yang tak diingini berlaku, diorang buat hal diorang je.. :)
 
The restaurant is owned by Malay so food mmg confirm Halal.
My recommendations - Lamb Shank, Beef Short Ribs and Grilled Steak... the pictures below is from my second visit, and sadly malam tu Ribs dah habis :(.. Masa first time datang dulu dah rasa dah, memang sedap..comparable to Tony Romas but cheaper..
The deep fried steak tu to me biasa je - tak berapa kena dgn my taste buds..rasa macam makan Chicken Chop pulak tapi daging :).. so better Grilled Steak kot..
 
Nachos (average je, sebab nachos dia pakai snack Chachos tu, bukan buat sendiri)


Lamb Shank - sedap and tak memuakkan)


Grilled Chicken Chop



Mixed Grill


Salmon & Pasta


Deep Fried Chicken Chop
Deep Fried Steak

Special dinner with family sebab my Sister from Kedah datang hantar anak dia register new semester kat UM..

Sistas..


Nephew & Nieces


Nephew & Niece


My brother in law & adik bongsu


Location:
Skohns Canteen
The Place, Damansara Perdana
Jalan PJU 8/5G,
Petaling Jaya
Opens Daily 11am - 10.30 pm
GPS: 3.165806, 101.606353

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete