September 22, 2016

Nasi Kukus Lejen @ Damansara Utama

Woot..woot..new makan place near my home....location sebelah Bank Rakyat Uptown Damansara, kat Damansara Utama tau bukan Kota Damansara :) 
Somehow ramai pulak orang confuse dengan dua tempat ni..

Simple menu, easy on the wallet.. ada two type of lauk, ayam goreng berempah atau ayam goreng kunyit..plus add on dia nenas, ikan bilis cili and sambal belacan...
On Fridays ada extra lauk eg ikan keli, ikan tongkol or puyuh...either one (rotation each week)
Yummyylicious...

ps: Parking kat sini susah sikit, kalau nak double park tu, make sure tinggalkan number on dashboard ye..tapi kena on alert jugak, silap hari bulan kena tow or clamp.. My best suggestion boleh park kat Uptown 2 punya parking atau The Starling.. Kalau kat The Starling first hour is free, next 1 hour RM2 (weekdays only).

Exterior Kedai

Nasi Kukus Ayam Berempah





Nasi Kukus Ayam Kunyit






Cocnut shake legendary by JZ Coconut Shake..


Air Kelapa dalam kole old skool



Harga mesra poket.. :)




Location:
Nasi Kukus Lejen (next to Bank Rakyat)
3, Ground Floor, Jalan SS21/56B, 
Damansara Utama, PJ
GPS: 3.137901, 101.623003

4 comments:

  1. wah dah ade new entry lame sgt senyap ayu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la..bz sikit lately ni..sekali sekala je ada masa nak posting

      Delete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete