November 24, 2015

Twenty & Co

First time jumpa with my virtual friend Amy..hehhee.. macam zaman dulu-dulu, ada Penpal.
Skang ni ada facebook friend, instagram friend, blog friend..
So Amy pun sama la...started off komen mengomen kat blog, pastu kat insta & facebook etc..mula-mula tak tau nama, yang tau nama blog je..Mama Tisya .. Lama-lama tau la nama and berkenalan..
Baru2 ni after countless virtual conversation amy ajak i lunch on the next day...memandangkan Amy kerja kat Shah Alam, so we meet up somewhere dekat dgn ofis dia la..she suggested Twenty & Co.. I ok je..mcm pernah dengar kedai ni, tapi tak pernah sampai pun lagi..

Basically its a hipster cafe restaurant...coffeee mmg wajib la ada.. food pulak fusion. Ada western and local delights.

Interior kedai memang cantik, sesuai sangat kalau nak hangout minum2 coffee...but since its lunch time, order makan la


Salam perkenalan dengan Amy aka Mama Tisya.. :)





Our orders,

I punya laksa johor..hmmmm presentation nampak menarik...tapi sayangnya tastewise..kureng skit..tapi tak la teruk sangat cuma kurang rasa..6/10..





Laksa Johor
Amy plak order Deep Fried Salmon..menarik gak ni, biasa salmon pan fried...this time deep fried..gorengan dia pun just nice garing kat luar and still juicy kat dalam..ok..this one is not bad..


Deep Fried Salmon

Drinks plak order apple juice and iced blended cookies n cream.. Ok not bad, should have tried the coffee..tapi sebab nak makan mcm tak sesuai pulak..
Lepas makan ingat nak order desserts, tapi kenyang sangat la pulak plus nak kena gerak dah, Amy nak masuk ofis dah..maybe next time..

Nice to have finally meet u Amy, siap dapat present lagi..hehehe..beras untuk buat Nasi Arab and fridge magnet.. Nanti I dah masak I post u the pic kay..hehehehe

Nanti boley hang out lagi next time kay..

Thanks Amy for the gift.

ps: Kita berkawan biar beribu, bermusuh jangan sesekali..janganlah sesekali terdetik perasaan hasad dengki dalam hati. Barulah hidup tak stress dan ceria selalu..peace no war.. :)


Location:
Twenty & Co
G15, Plaza Azalea,
No 6, Persiaran Bandaraya, Shah Alam
GPS: 3.071985, 101.523053

1 comment:

  1. lapar blk tgk fried salmon tu...nanti kita dating lg

    ReplyDelete