September 15, 2015

Farmers Street

This was last Merdeka eve. Kathy kata nak bawak Raiisah tgk bunga api. 
Harapannya the Curve ada buat celebration la.

So to kill time, let's have some desserts.
Farmers Street, location next to Dip n Dip the Curve. 
From the menu alone, macam2 ada, banyak giler, not only desserts, main dish pun banyak..
Nasi lemak dia Affan kata power.. :P




Extensive menu - main dishes and desserts






Melayan Raiisah borak..hewhew..


Raiisah mkn nugget McD since dia belum dinner.


Fresh Fruit Combo Milky Ice - very refreshing, puas hati makan. :)



Mango Pudding - outer layer tu made from coconut, kat dalam ada isi mangga..Two thumbs up



Iced tea with cincau



Coconut with Steamed Egg




Desserts menu dia memang banyak..buntu gak nak pilih, so you could ask the waiter for recommendation and luckily menu dia ada gambar..macam ni la best..

The mixed fruit tu memang best, makan ramai2 memang syok..
Coconut with steamed egg tu, waiter yang recommend, and satu hari diorang buat tak banyak pun..mula-mula dia describe tu ingatkan macam jelly kelapa yang i makan kat Sabah tu..teringat2 so apa lagi laju je cakap nak..

Bila dah sampai, hmm totally lain.. :(  it's like coconut water, campur susu pastu ada mcm pudding made from egg kat dalam..overall rasa mcm makan pudding santan. So mungkin ada yang akan kata sedap, and ada yg tak suka.

Macam kathy dia x berapa suka sgt, for me, ok-ok je..tak la teringat2 sgt.. :)


Setel desserts..ronda2 Curve pastu kecewa sebab tak de Merdeka celebration kat sini..:(


Woh, they also have few other location selain kat Curve ni..https://www.facebook.com/farmersstreet

1 comment:

  1. Nanti kite lepak makan desserts sini lagi..hehehe

    ReplyDelete